20. februar, 2010

Det he våre kjekt. Det å blogge altså. Men.. det e best å gi sej når ein e på topp!

No e altså alt over. FINITO. I går var siste forestillinga!  Ej kom til kulturhuset kl. 10 (og var kjempetrøtt, fordi det vart så seint etter premierefesten på onsdag, som forresten var en veldig koslig og kjekk fest), åsso hadde vi første forestilling kl. 11.30. Den gjekk SKIKKELIG dårlig, og ej fekk skikkelig vondt i handa (fordi Marius, evt. Harald for dei som he sett musikalen, skubba mej (og det skulle han også) men så tok ej mej for med handa.). I den lange pausa for vi på Napoli å spiste pizza, åsso sov ej i nokken tima trur ej (på kulturhuset). Åsso, sjølv om ej va trøtt, lei og sliten, bestemte ej mej berre for å gi alt ej hadde igjen av krefte på siste forestillinga og drite i all smerte. Og det gjor ej. Og etter forestillinga var ej glad OG trist. Ej var glad for å vere ferdig og ej var trist fordi det var ferdig. Ej vart VELDIG trist når vi skulle ta ditta bilde (sjølv om det ser ut som alle berre e glade):

Det var også trist å klemme Jan Terje, siden han he blitt min beste venn, åsso no skal han pluttselig ikkje vere min beste venn lenger (ej fann MERKELIG NOK ikkje eit einaste bilde der vi var på samme bilde, så ej måtte ta i bruk mine paint-ferdigheter):

Og takk til Simen!!!!! En kjempedyktig, kjekk og tolmodig gutt!

Det e so sinnsjukt mange ej vil rose no (for det meste dei som blei rosa på premierefesten), men ej skal berre rose 1 person, som ikkje he blitt rost i bloggen min før. Nemmelig: MEJ SJØLV. For no sitte ej her med oppskrapa kne og blåkula OG ei litt låk hand (men den blir sikkert frisk snart, så det går egentlig bra). Ja. Så no trur ej at ej teke mej ferie med god samvittighet. Og ej starta ferien i dag med å stå opp klokka **** (flaut å sei, for det e så seint). Åsso for ej på Tord Gustavsen Ensemble (JA!!!!!!!!!!!!), og det var på ørsta kulturhus!!!! Så det var kjemperart å vere der som publikum etter ei veke på scena. Ej blei litt trist då også. Og som om ikkje det var nok, så møtte ej på Sofie, evt. min mor for dei som he sett musikalen, etter konserten, så det vart berre veldig rart alt sammen.

For å oppsummere: ej e glad, fornøgd, litt vondt i hand og kne, trist og utslitt. alt på en gong. Ej ♥ alle musikkelevane (litt ekstra mykje 3MU), Jan Terje Eidset, Hildur Sandstad Dalen, Anne Marta, Tone Brandal og alle dei andre musikklærarane (OG MEDIA: hjerte til dokke også). Takk for kjekt. (klisjé, men sant)

For fleire bilde, trykk på “Foto”.

Del på Facebook
web count