Kamilla sin blogg
Kamilla Halvorsen Køvning er 18 år går i 3MU. Ho spelar Maria som er ein av hovudrollene i årets musikal ved Volda Vidaregåande skule. Ho bloggar om korleis det er under musikalen.

20. februar, 2010

Det he våre kjekt. Det å blogge altså. Men.. det e best å gi sej når ein e på topp!

No e altså alt over. FINITO. I går var siste forestillinga!  Ej kom til kulturhuset kl. 10 (og var kjempetrøtt, fordi det vart så seint etter premierefesten på onsdag, som forresten var en veldig koslig og kjekk fest), åsso hadde vi første forestilling kl. 11.30. Den gjekk SKIKKELIG dårlig, og ej fekk skikkelig vondt i handa (fordi Marius, evt. Harald for dei som he sett musikalen, skubba mej (og det skulle han også) men så tok ej mej for med handa.). I den lange pausa for vi på Napoli å spiste pizza, åsso sov ej i nokken tima trur ej (på kulturhuset). Åsso, sjølv om ej va trøtt, lei og sliten, bestemte ej mej berre for å gi alt ej hadde igjen av krefte på siste forestillinga og drite i all smerte. Og det gjor ej. Og etter forestillinga var ej glad OG trist. Ej var glad for å vere ferdig og ej var trist fordi det var ferdig. Ej vart VELDIG trist når vi skulle ta ditta bilde (sjølv om det ser ut som alle berre e glade):

Det var også trist å klemme Jan Terje, siden han he blitt min beste venn, åsso no skal han pluttselig ikkje vere min beste venn lenger (ej fann MERKELIG NOK ikkje eit einaste bilde der vi var på samme bilde, så ej måtte ta i bruk mine paint-ferdigheter):

Og takk til Simen!!!!! En kjempedyktig, kjekk og tolmodig gutt!

Det e so sinnsjukt mange ej vil rose no (for det meste dei som blei rosa på premierefesten), men ej skal berre rose 1 person, som ikkje he blitt rost i bloggen min før. Nemmelig: MEJ SJØLV. For no sitte ej her med oppskrapa kne og blåkula OG ei litt låk hand (men den blir sikkert frisk snart, så det går egentlig bra). Ja. Så no trur ej at ej teke mej ferie med god samvittighet. Og ej starta ferien i dag med å stå opp klokka **** (flaut å sei, for det e så seint). Åsso for ej på Tord Gustavsen Ensemble (JA!!!!!!!!!!!!), og det var på ørsta kulturhus!!!! Så det var kjemperart å vere der som publikum etter ei veke på scena. Ej blei litt trist då også. Og som om ikkje det var nok, så møtte ej på Sofie, evt. min mor for dei som he sett musikalen, etter konserten, så det vart berre veldig rart alt sammen.

For å oppsummere: ej e glad, fornøgd, litt vondt i hand og kne, trist og utslitt. alt på en gong. Ej ♥ alle musikkelevane (litt ekstra mykje 3MU), Jan Terje Eidset, Hildur Sandstad Dalen, Anne Marta, Tone Brandal og alle dei andre musikklærarane (OG MEDIA: hjerte til dokke også). Takk for kjekt. (klisjé, men sant)

For fleire bilde, trykk på “Foto”.

Del på Facebook
17. februar, 2010

Hei hei! Først vil ej berre sei at ej veit at ej he vore en dårlig blogger i det siste.. Ej ser at Simen e veldig mykje flinkare! DERFOR tenkte ej at no skal ej gi dokke eit bra innlegg, SJØLV om ej helde på å krepere fordi ej e så trøtt og sliten. DERFOR meina ej at ditta innlegget her gjelde som 2 innlegg…

Ja. Kor skal ej begynde? Jo! I dag møtte vi opp tidlig å varma opp osv. So hadde vi ei gjennomkjøring av begge aktene før vi hadde generalprøve. Generalprøva gjekk heilt ok/litt dårlig for min del. Så hadde vi pause, der ej åt ribbe og sov litt. Pluttselig var klokka der og ej måtte gjere mej klar til PREMIERA!!! Ej vart etterkvart som ej vokna meir og meir SUPERNERVØS!!!!!!!! STEIK SÅ NERVØS EJ VAR, off. Men ej fullførte det, og ej leve fortsatt. Det var kjekt, og alle var veldig flinke (veldig bra kor). Ej trur Jan Terje var litt fornøgd. Rektor og ordføraren såg ivertfall ut til å like det. Ellers so fekk ej mykje skryt og rose av mine kjære foreldre (som e verdens beste!!!!!!!!!!!!!!!!!!), så det var kjekt! Og ikkje nok med at ej fekk rose, skryt og var ferdig med premiera, men i mårgo skal vi ikkje møte opp før klokka e 09:30!! Det vil sei at ej kan sove litt lenger. Mm. Derfor mine kjære lesera, skal ej no legge mej. I mårgo e det 2 forestillinga og premierefest etterpå, så vis ej i det heile tatt skal klare å gjennomføre dei 2 forestillingane + dei 2 siste på torsdag, så MÅ ej sove no. Ej sende en telepatisk klem til dokke alle. God natt!

Del på Facebook
15. februar, 2010

I dag øvde vi. Koret var flinke, orkesteret va bra og alle dei andre var flinke. No i slutten va ej kjempesliten og ukonsentrert, men i morgon skal ej klare det! God natt!

Del på Facebook
14. februar, 2010

No e ej heime og klokka e merkelig nok berre 18:47, men ej e supersliten! Så.. God natt. Ej håpe alle he hatt en fin dag :-)

Forresten: alle var veldig flinke i dag. Men vis ej skal skryte av berre 1 person, så må det bli Tone (og Anne Marta også). Det e igrunn umulig å skryte av berre 1 person. Ej skryte ta alle, ej.

Del på Facebook
14. februar, 2010

Som dokke ser i overskrifta, så e det søndag. Klokka e 09:45 og ej sitte på scena i Ørsta kulturhus. Og det ej tenke på e: ej he faktisk ikkje kunne ha sove så lenge ej he hatt lyst til (det vil sei til klokka e 3) på kjempelenge(2 veke)!!!! Det vil sei: ej he ikkje hatt skikkelig HELG på 2 veke!!!!! Det e sjukt.

I dag skal vi altså få øve på scena for første gong, ja. Det e valentinsdag (hint hint..). Det e morsdag. Det e namnedag for Hjørdis og Jardar. Det e den 45. dagen i året. Og her e nokken bilde av mej og bestevennen min Aslak på scena akkurat no:

Aslak spela tromme på det siste bildet (medan henrik (i den stripete gensaren) ser på og synst Aslak e kjempeflink. Og på det nest-siste bildet ser du den nye, superkule klokka til Aslak!!

Del på Facebook
13. februar, 2010

Jepp, øvd mykje i det siste. Kjekt! Vi gjekk igjennom både 1 og 2 akt i går, kjekt. Og i dag øvde vi også litt. Og i mårgo skal vi vere i Ørsta heile dagen. Blir bra å endelig få øve på scena. Kjekt! Det går fint ditta! (Det e litt mykje som ikkje e fint også, men ej tenkte at i dag skulle det vere eit kjekt innlegg)

Del på Facebook
11. februar, 2010

Som dokke (dei som va inne på bloggen min mellom kl. 15:00 og 16:30 – regna med det e MANGE) ser, så he ej sletta innlegget pga. stygg ordbruk og ting som bl.a.: “No he ej lagt til Jan Terje på facebook berre for å skrive til han at ej ikkje skal vere med i musikalen!!!!!!!!!!”. MEN, til alle mine bekymra fans og Jan Terje (som sjølvsagt e min største fan): Det var tull. Etter at mi ” BEZTEVENNINDE<3<3<3 ” Sigrunn snakka til mej, så bestemte ej mej for å vere med likevel. Men no tippa ej at dokke e skikkelig nysjerrige på koffor ej va så frustrert. Jo, det skal ej sei dokke. Ej va å sang me orkesteret (for første gong) (DEI VAR KJEMPEFLINKE!!!), og det gjekk skikkelig dårlig. Altså, ai.. Så no kan du bli stressa Jan Terje.

Ellers så trur ikkje ej at ej he nokke meir å sei. JO! Dokke må lese bloggen til Simen. Det siste innlegget. Takk!

Del på Facebook
9. februar, 2010

I dag var det like før ej prøvde å brekke foten min med vilje berre for å øydelegge alt. Men.. ej gjor det ikkje. Ej e sliten i stemme, kropp og sjel og ej e (ganske) sikker på at Jan Terje he mista trua på mej og synst ej e kjempedårlig. Og ikkje nok med det; han elska (sikkert nok) Simen. Men utenom det e alt SUPERBRA!!!!!

På mandag (etter en grusom søndag som gjor at ej forsov mej i 4 tima på mandag) var ej inne å hørte på koret. Og det var første gong ej hørte på dei skikkelig, og dei var SKIKKELIG FLINKE! Dei var så flinke at dei fortenar ein smilefjes:  :-) Ros til Siv og Hildur (og evt. Gunnar/Magne/Morten som he transkribert korarrangementa(?). Men ej e litt usikker på om det e dei som he gjort det, så ej kan ikkje rose dei skikkelig før ej e helt sikker). Ej må ikkje gløyme: Dansarane! Steik..

Jepp, Siv og Hildur in action. Og svoltne, superflinke sangera. (Monica Telseth sine bilde)

Del på Facebook
7. februar, 2010

No kom ej akkurat heim. Og ditte he vore den største DRITT-DAGEN NOKEN SINNE!!!!!!!!!!!

Del på Facebook
7. februar, 2010

God morgen alle mine fine (og stygge) blogg-lesera!!

No sitte ej i festsalen på Jan Terje sin data og skrive eit innlegg medan ej sitte å ser på folk som øva på dans. Ej merka no at ej he veldig lyst til å opne det cameraet som han he på macen sin og ta mykje fine bilde av mej og lagre det som bakgrunnsbilde. I dag e det søndag og vi skal øve i heile dag. I går va det lørdag og vi øvde i heile går. Slik går dagane.. Øvingane føle ej går fint og av og til ikkje fult so fint, men stort sett fint. Bente Elin va her i går, så då gjor ej ingenting bra. Ho synst ej e skikkelig dårlig. (Neida, ho elska mej egentlig). Tone e også på øvingane no, og det synst ej e veldig kjekt og betryggande. Ho e sufflør (for dei som ikkje veit ka det e, so e det ein som hjelpe til med replikka, som he oversikt over manus osv.). Og hittil he ho vore en HEILT OK sufflør. Det kjeme eit innlegg seinare også (steik for en flink bloggar ej e!!! Simen også e flink…)

Simen e ikkje so sjenert lenger forresten.

Etterlengta bilda av mej til alle fans.

Del på Facebook
web count