Categories
Nyhende

Opnar for full sal

– No opnar regjeringa for at me kan ha full sal, seier musikalprodusent Jan Terje Eidset. Med mindre restriksjonar for innandørs arrangement opnar det for full sal under musikaljubileet «Life, Actually».

14. februar står elevane ved dei kreative linjene klare for premiere på jubileumsframsyninga «Life, Actually». Etter månader med usikkerheit knytt til talet på publikum, kom endeleg regjeringa med nye og lettare tiltak 1. februar.

– No opnar me for barnebillettar, slik me har gjort siste åra, seier produsent Eidset. Dette var det vanskeleg å opne for med dei restriksjonane som låg på innandørs arrangement fram til i dag.

Musikalen 2022 er eit dobbelt jubileum, både 25-årsjubileet til musikalprosjektet og 20-årsjubileet til Medium og kommunikasjon. No blir det plass for endå fleire å vere med på feiringa.

– Me gler oss veldig til å vise fram det me har jobba med, og gler oss over at me no får inn endå fleire i salen, seier Eidset.

Billettane til «Life, Actually» ligg ute på nettsidene til Volda Campus Sparebank1 Arena. Prisen er 320,- per vaksen og 200,- per barn. Du finn lenker nedst på sida.

Musikalen har premiere 14. februar, og avsluttar onsdag 16. februar.

Direktelenkjer til billettane (nettsidene til Volda Campus Arena):

MERK: Barnebillettar vil bli tilgjengelege i løpet av kvelden 1. februar.