Nora Aurdal har full kontroll over tonane. Foto: Silje Birkhol

Bobby kommer inn. En utrolig skuffet Mari finner seg ikke i det han nettopp har sagt. “Move, move, move right out of my life!” Hun dytter Bobby og nekter å ha noe med han å gjøre. Hun stjeler showet med soloen sin og er ikke redd for å treffe de høye tonene.

Tekst: Josefine Karen Fredriksen

– Jeg har fått rollen som Mari Vilsen. Hvordan skal jeg beskrive henne, hun er ganske livlig og veldig målbevisst, selv om hun ikke nødvendigvis alltid er i sentrum, sier Nora.

Karakteren er en av de to som er med i bandet «The Villettes» fra starten av «The Cream of Soul».

Nora har alltid følt en tilhørlighet mellom henne og musikalen. Siden hun var liten har hun stilt opp på forestillingene, og ønsket at en dag skulle hun få stå på scenen.

– Musikalen har jeg alltid sett fram til, når jeg gikk på barneskolen og var yngre. Mamma jobber på musikklinjen ved Volda videregående skole, så  jeg fikk alltid se musikalen i barndommen min. Jeg har gledet meg lenge til å kunne få bli med på musikalen selv. Det er veldig kult å få være med på dette, ikke bare se på, forteller hun.

Det er mye spenning rundt musikalen for både folk som skal se på og de som skal framføre. Nora forteller om hva forventningene hennes er til musikalen og hva hun syns om den.

– Årets musikal tror jeg blir veldig bra! Den blir vokalt avansert i sangene og i bandet. Det er veldig mange sanger å lære seg også siden det er “Motown”. Det er ganske intenst til tider, men jeg tror det blir veldig bra!

Ein utrykksfull Nora Aurdal. Foto: Silje Birkhol

Mari og Bobby snakker til hverandre på telefon, der Bobby forteller Mari at han vil forandre seg og de skal være sammen for uansett hvilken drømmer de har, er de en familie.

– Vi fikk velge mellom to ulike sitat som vi skulle søke til, der vi skulle ha to ulike personligheter. Når jeg  ser tilbake på det så søkte jeg til rollen som Frida. Men jeg er ganske fornøyd med den karakteren jeg fikk. Jeg følte de fikk delt ut rollene til de som passet til den, ikke nødvendigvis de som var lik rollene men de som kunne takle den, sier Nora.

Når Nora blir spurt om hun vil gjøre noe lignende etter videregående forteller hun at hun ikke har tenkt så mye på det enda, men er åpen for det siden hun er veldig glad i sang og dramatisering.

– Kanskje? Jeg liker det veldig godt og jeg er utrolig glad i å synge! I tillegg er det veldig gøy med skuespill, sier hun.

LES OGSÅ: Jenta som leter etter veien til suksess // Fra drøm til virkelighet